Kontakt

 
Kontakt
Loši u
skrivanju,

odlični
u slaganju!

U 69 kn složili smo čak 5 GB i 200 jedinica,
bez naknade za uspostavu poziva i uz obračunsku
jedinicu od 1 sekunde.

Iz Tele2 stižu super novosti za korisnike bonova! Pripremili smo ti nove slagalice koje ti donose još više pogodnosti.

Uživaj u još više gigabajta, minuta i poruka, surfaj na 4G brzinama uz potpunu kontrolu troškova! Uz nove slagalice tvoji razgovori su još povoljniji jer slagalice nemaju naknadu za uspostavu poziva, a obračunska jedinica za razgovore je 1 sekunda! Uz to imaš i potpunu kontrolu potrošnje interneta.
No, to nije sve, jer prvi smo uveli i 
podatkovni paket BEZBROJ GB za korisnike bonova koji ti donosi neograničeno surfanje punih 30 dana! 


Nove slagalice donose ti sljedeće kombinacije:

- 1GB i 200 jedinica min/SMS – ključna riječ: 1GB200, cijena: 49 kn
- 5GB i 200 jedinica min/SMS – ključna riječ: 5GB200, cijena: 69 kn
- 1GB i 1000 jedinica min/SMS – ključna riječ: 1GB1000, cijena: 59 kn
- 5GB i 1000 jedinica min/SMS – ključna riječ: 5GB1000, cijena: 79 kn
- BEZBROJ GB i 1000 jedinica min/SMS – ključna riječ: BEZBROJ, cijena: 249 kn


Složi još danas slagalicu po svojoj mjeri i ne brini o tome koliko imaš kuna na računu jer u Tele2 tarifama na bonove nema skrivenih troškova. Ako potrošiš sve svoje bajtove, ne brini za neželjene troškove, jer u svakom trenutku sam/a možeš odabrati najpovoljniju cijenu za nastavak surfanja. U skrivanju smo možda loši, ali smo zato u slaganju najbolji!

Kako aktivirati slagalicu?
- Ako si postojeći Tele2 korisnik bonova samo pošalji SMS s ključnom riječi svoje slagalice na broj 13888 i to je to!

- Ako nisi Tele2 korisnik to možeš postati brzo i lako. Naruči SIM karticu s novim Tele2 brojem (ili prenesi svoj broj iz druge mreže) putem našeg webshopa na stranici Start paketa na bonove.

 

Više o slagalicama saznaj na stranici Tele2 tarifa na bonove.

Što sve mogu složiti u Slagalici?

 

Prvo odaberi koliko ti je potrebno gigabajta, a nakon toga jedinice minuta i SMS poruka. Bezbroj GB možeš odabrati samo uz 1000 jedinica minuta i SMS poruka. Ukinuli smo naknadu za uspostavu poziva i ne moraš više brinuti imaš li dovoljno novca za poziv ako ti je tarifa aktivna.


Koje su ključne riječ za aktivaciju pojedine Slagalice?

 

Najbolje pogledaj u ovu tablicu, ovdje je na jednom mjestu sve što trebaš znati. Ključnu riječ za aktivaciju slagalice šalješ na broj 13888.

Slagalica

Ključna riječ

Uključeno

Uključen podatkovni promet

Cijena za 30 dana

Jedinice min/SMS

1GB i 200 jedinica min/SMS

1GB200

200

1GB

49 kn

5GB i 200 jedinica min/SMS

5GB200

200

5GB

69 kn

1GB i 1000 jedinica min/SMS

1GB1000

1000

1GB

59 kn

5GB i 1000 jedinica min/SMS

5GB1000

1000

5GB

79 kn

BEZBROJ GB i 1000 jedinica
min/SMS

BEZBROJ

1000

Neograničen

249 kn


Zašto mi je surfanja onemogućeno?


Ako ti je surfanje onemogućeno to je zato jer smo poboljšali tvoju kontrolu troškova. Drugim riječima onemogućili smo da surfanjem izvan paketa i tarife gdje je cijena megabajta najpovoljnija, potrošiš novce na računu. Kad se dogodi da potrošiš sve megabajte unutar svih paketa i tarife, blokirat ćemo ti surfanje i preusmjerit ga na besplatnu stranicu
http://bit.do/razgovori gdje ćeš moći odabrati želiš li aktivirati dodatni podatkovni paket ili nastaviti surfati po cijeni od 0,45kn/MB. Na toj istoj stranici možeš nadoplatiti svoj račun bonom i provjeriti stanje računa. Stranici ujedno možeš pristupiti u svakom trenutku.

Naravno i dalje ti ostaje mogućnost da podatkovni promet kupiš tako da reaktiviraš svoju tarifu slanjem SMS poruke s određenom ključnom riječi ili posjetiš portal Moj Tele2.


Odabrao sam surfanje po cijeni od 0,45kn/MB. Hoće li mi se u nekom trenutku blokirati surfanje?


Nakon što odabereš surfanje po cijeni od 0,45kn/MB, omogućit ćemo ti surfanje na tarifi koja se zove Osnovna tarifa uz mogućnost surfanja i surfanje ti neće biti blokirano sve dok imaš dovoljno kuna ili bonus kuna na računu. Kupovinom jedne od novih tarifa, kontrola troškova uz blokiranje surfanja će ti biti ponovo omogućena.


Što će se dogoditi ako po isteku 30 dana na svom računu nemam dovoljno sredstava za obnovu Slagalice?


Ako po isteku 30 dana na računu nemaš dovoljan iznos za obnovu Slagalice, bit ćeš prebačen na Osnovnu tarifu uz blokiranje surfanja ili na Osnovnu tarifu uz mogućnost surfanja ako si odabrao surfanje po cijeni od 0,45kn/MB. Ako nadoplatiš svoj račun u sljedećih 45 dana od prebacivanja na jednu od navedenih tarifa, mi ćemo ti aktivirati zadnju Slagalicu koju si imao prije prebacivanja na jednu od tarifa, ako si nadoplatio s dovoljnim iznosom. Kad ti se aktivira tarifa Osnovnu tarifu uz blokiranje surfanja, briše se promet iz tarifnih paketa ali ti ostaju jedinice minuta i/ili SMS poruka


Što ako ne želim da mi se aktivira zadnja Slagalica ili želim aktivirati neku drugu Slagalicu nakon što sam prebačen na Osnovnu uz blokiranje surfanja?

U tom slučaju samo pošalji STOP na 13880. Ova poruka se ne naplaćuje.


Kako se provjerava stanje i valjanost paketa iz Slagalice?

Preostali promet možeš provjeriti slanjem ključne riječi STANJE na besplatni 13880, na portalu Moj Tele2 ili biranjem *150*14# te pritiskom na tipku za poziv. Pristup objema stranicama besplatan je za korisnike Mobilnog interneta na bonove. Na istim adresama moguće je aktivirati tarifu te obnoviti račun


Naplaćuje li se u Slagalici naknada za uspostavu poziva?

Ne naplaćuje se jer smo ju ukinuli. To znači dok ti je aktivna Slagalica, ne moraš brinuti imaš li novca na računu za uspostavu poziva.


Mogu li na Slagalici kupovati dodatne pakete minuta i SMS poruka

Da, možeš aktivirati dodatne pakete minuta i SMS poruka. Paketi minuta i SMS-ova se ne zbrajaju s paketom minuta iz Slagalice. Pri pozivanju minute iz Slagalice troše se prve.


Je li ograničeno maksimalno trajanje poziva na Slagalici?

Radi zaštite Tele2 korisnika, trajanje svakog pojedinačnog poziva ograničeno je na 60 minuta nakon čega se isti automatski prekida.

 

Što ako koristim jednu od starih tarifa na bonove?

Svoju staru tarifu na bonove slobodno možeš nastaviti koristiti. Ona će ti se obnavljati svakih 30 dana ukoliko imaš dovoljno sredstava na računu. Ukoliko budeš prebačen na Osnovnu tarifu onda ćeš moći aktivirati jednu od Slagalica.

 

Postoji li neko ograničenje kod BEZBROJ GB podatkovnog paketa?

U Tele2 je Internet stvarno neograničen! Sve neograničene usluge uvijek imaju načelo pravednog korištenja. Njegova svrha je zaštita od zlonamjernog korištenja kako bismo omogućili istu kvalitetu pristupa mreži od prvog do zadnjeg GB. Ako odabereš slagalicu uz podatkovni paket BEZBROJ GB, dodjeljuje ti se 5 GB svakih 24 sata od aktivacije slagalice. Ako unutar tih 24 sata potrošiš 5 GB, nastavi surfati tako da pošalješ SMS s ključnom riječi 2GBplus na besplatni broj 13999 ili posjetiš Moj Tele2 portal te aktiviraš dodatnih 2 GB podatkovnog prometa bez naknade. Aktivaciju 2 GB unutar 24h možeš ponavljati koliko god puta želiš! Nema ograničenja!

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X
Mreža i
pokrivenost X