Složi svoju slagalicu

Nove slagalice donose ti još više pogodnosti! Uživaj u prvom neograničenom internetu za korisnike bonova, surfaj uz 4G tehnologiju i razgovaraj bez naknade za uspostavu poziva!
Ako nisi Tele2 korisnik, to možeš postati brzo i lako putem našeg webshopa. Odaberi želiš li samo SIM karticu ili želiš kupiti mobitel na bonove i naruči online. Na SIM kartici koja će stići na tvoju adresu dobit ćeš Osnovnu tarifu, koju možeš promijeniti slanjem ključne riječi odabrane slagalice na broj 13888.

KORAK 1

Ti najbolje znaš koliko surfaš, pa sam(a) odluči koliko ti interneta treba.

 • BEZBROJ GB

 • 5 GB

 • 1 GB

KORAK 2

Odaberi jedinice min i/ili SMS

 • 1000
  MIN I/ILI SMS

 • 200
  MIN I/ILI SMS

Za slaganje svoje savršene slagalice prvo odaberi koliko interneta trebaš, a zatim odaberi jedinice za pozive i poruke, pošalji ključnu riječ odabrane slagalice na broj 13888 i to je to!
Želiš li imati neograničenu slobodu surfanja pripremili smo ti podatkovni paket BEZBROJ GB s neograničenim 4G internetom bez usporavanja! Uz nove slagalice tvoji razgovori su još povoljniji jer slagalice nemaju naknadu za uspostavu poziva, a obračunska jedinica za razgovore je 1 sekunda!

Na raspolaganju su ti sljedeće kombinacije:
- 1GB i 200 jedinica min i/ili SMS – ključna riječ: 1GB200, cijena: 49 kn
- 5GB i 200 jedinica min  i/ili SMS – ključna riječ: 5GB200, cijena: 69 kn
- 1GB i 1000 jedinica min  i/ili SMS – ključna riječ: 1GB1000, cijena: 59 kn
- 5GB i 1000 jedinica min  i/ili SMS – ključna riječ: 5GB1000, cijena: 79 kn
- BEZBROJ GB i 1000 jedinica min  i/ili SMS – ključna riječ: BEZBROJ, cijena: 199 kn

Napomena: podakovni paket BEZBROJ GB možeš kombinirati samo s paketom 1000 jedinica min i/ili SMS.

Tridesetog dana trajanja slagalice, slagalica se deaktivira i automatski se aktivira nova slagalica ako imaš dovoljno sredstava na računu, o čemu ćemo te obavijestiti SMS porukom.

Stanje preostalih GB i jedinica min/SMS možeš provjeriti slanjem ključne riječi STANJE na besplatni 13880, na portalu Moj Tele2 ili biranjem *150*14# te pritiskom na tipku za poziv.

Cijena usluga nakon što se potroški količina uključena u naknadu
Cijena po minuti prema svim nacionalnim fisknim i mobilnim mrežama 0,45 kn/min
Cijena po SMS poruci prema svim nacionalnim mobilnim mrežama 0,45 kn/SMS
Cijena za prijenos podataka u Republici Hrvatskoj (po 10kB) 0,0044 kn*
Cijene usluga koje nisu uključene u naknadu
Naknada za uspostavu poziva (po pozivu) 0,00 kn/poziv
Cijena po MMS poruci 1,99 kn/MMS
Obračunske jedinice unutar tarife
za pozive 1 sekunda
za prijenos podataka 10 kB
Obračunske jedinice nakon što se potroši količina uključena u naknadu
za pozive 60 sekundi
za prijenos podataka 10 kB
Međunarodni pozivi
BiH 3,05 kn/min
Europa 1 4,50 kn/min
Europa 2 5,55 kn/min
Svijet 1 6,90 kn/min
Svijet 2 18,55 kn/min
INMARSAT 75,75 kn/min

*Cijena za 1MB iznosi 0,45kn i primjenjuje se ako korisnik odabere pristup internetu po toj cijeni slanjem SMS poruke sadržaja Surf na broj 13999 ili odabirom na stranici mobilnosurfanje.tele2.hr/bonovi/glasovna_tarifa

Uvjeti korištenja

Najčešća pitanja

Što sve mogu složiti u Slagalici?

Prvo odaberi koliko ti je potrebno gigabajta, a nakon toga jedinice minuta i SMS poruka. Bezbroj GB možeš odabrati samo uz 1000 jedinica minuta i SMS poruka. Ukinuli smo naknadu za uspostavu poziva i ne moraš više brinuti imaš li dovoljno novca za poziv ako ti je tarifa aktivna.

Koje su ključne riječ za aktivaciju pojedine Slagalice?

Najbolje pogledaj u ovu tablicu, ovdje je na jednom mjestu sve što trebaš znati. Ključnu riječ za aktivaciju slagalice šalješ na broj 13888.

Slagalica

Ključna riječ

Uključeno
Jedinice min/SMS

Uključen podatkovni promet

Cijena za 30 dana

1GB i 200 jedinica min i/ili SMS

1GB200

200

1GB

49 kn

5GB i 200 jedinica min i/ili SMS

5GB200

200

5GB

69 kn

1GB i 1000 jedinica min i/ili SMS

1GB1000

1000

1GB

59 kn

5GB i 1000 jedinica min i/ili SMS

5GB1000

1000

5GB

79 kn

BEZBROJ GB i 1000 jedinica
min i/ili SMS

BEZBROJ

1000

Neograničen

199 kn

Zašto mi je surfanje onemogućeno?

Ako ti je surfanje onemogućeno to je zato jer smo poboljšali tvoju kontrolu troškova. Drugim riječima onemogućili smo da surfanjem izvan paketa i tarife gdje je cijena megabajta najpovoljnija, potrošiš novce na računu. Kad se dogodi da potrošiš sve megabajte unutar svih paketa i tarife, blokirat ćemo ti surfanje i preusmjerit ga na besplatnu stranicu http://bit.do/razgovori gdje ćeš moći odabrati želiš li aktivirati dodatni podatkovni paket ili nastaviti surfati po cijeni od 0,45kn/MB. Na toj istoj stranici možeš nadoplatiti svoj račun bonom i provjeriti stanje računa. Stranici ujedno možeš pristupiti u svakom trenutku.

Naravno i dalje ti ostaje mogućnost da podatkovni promet kupiš tako da reaktiviraš svoju tarifu slanjem SMS poruke s određenom ključnom riječi ili posjetiš portal Moj Tele2.
Odabrao sam surfanje po cijeni od 0,45kn/MB. Hoće li mi se u nekom trenutku blokirati surfanje?

Nakon što odabereš surfanje po cijeni od 0,45kn/MB, omogućit ćemo ti surfanje na tarifi koja se zove Osnovna tarifa uz mogućnost surfanja i surfanje ti neće biti blokirano sve dok imaš dovoljno kuna ili bonus kuna na računu. Kupovinom jedne od novih tarifa, kontrola troškova uz blokiranje surfanja će ti biti ponovo omogućena.

Što će se dogoditi ako po isteku 30 dana na svom računu nemam dovoljno sredstava za obnovu Slagalice?
Ako po isteku 30 dana na računu nemaš dovoljan iznos za obnovu Slagalice, Slagalica će biti prebačena na Osnovnu tarifu uz blokiranje surfanja ili na Osnovnu tarifu uz mogućnost surfanja ako si odabrao surfanje po cijeni od 0,45kn/MB.  Ako nadoplatiš svoj račun u sljedećih 45 dana od prebacivanja na jednu od navedenih tarifa, mi ćemo ti aktivirati zadnju Slagalicu koju si imao prije prebacivanja na jednu od tarifa, ako si nadoplatio s dovoljnim iznosom. Kad ti se aktivira jedna od osnovnih tarifa, 30 dan od aktivacije slagalice briše se njen promet ali ti ostaju dodatni paketi koje si kupio van Slagalica.
Što ako ne želim da mi se aktivira zadnja Slagalica ili želim aktivirati neku drugu Slagalicu nakon što sam prebačen na Osnovnu uz blokiranje surfanja?

U tom slučaju samo pošalji STOP na 13880. Ova poruka se ne naplaćuje. 

Kako se provjerava stanje i valjanost paketa iz Slagalice?

Preostali promet možeš provjeriti slanjem ključne riječi STANJE na besplatni 13880, na portalu Moj Tele2 ili biranjem *150*14# te pritiskom na tipku za poziv. Pristup objema stranicama besplatan je za korisnike Mobilnog interneta na bonove. Na istim adresama moguće je aktivirati tarifu te obnoviti račun.

Naplaćuje li se u Slagalici naknada za uspostavu poziva?

Ne naplaćuje se jer smo ju ukinuli. To znači dok ti je aktivna Slagalica, ne moraš brinuti imaš li novca na računu za uspostavu poziva. 

Mogu li na Slagalici kupovati dodatne pakete minuta i SMS poruka?

Da, možeš aktivirati dodatne pakete minuta i SMS poruka. Paketi minuta i SMS-ova se ne zbrajaju s paketom minuta iz Slagalice. Pri pozivanju minute iz Slagalice troše se prve. 

Je li ograničeno maksimalno trajanje poziva na Slagalici?

Radi zaštite Tele2 korisnika, trajanje svakog pojedinačnog poziva ograničeno je na 60 minuta nakon čega se isti automatski prekida. 

Što ako koristim jednu od starih tarifa na bonove?

Svoju staru tarifu na bonove slobodno možeš nastaviti koristiti. Ona će ti se obnavljati svakih 30 dana ukoliko imaš dovoljno sredstava na računu. Ukoliko budeš prebačen na Osnovnu tarifu onda ćeš moći aktivirati jednu od Slagalica.

Postoji li neko ograničenje kod BEZBROJ GB podatkovnog paketa?

U Tele2 je Internet stvarno neograničen! Sve neograničene usluge uvijek imaju načelo pravednog korištenja. Njegova svrha je zaštita od zlonamjernog korištenja kako bismo omogućili istu kvalitetu pristupa mreži od prvog do zadnjeg GB. Ako odabereš slagalicu uz podatkovni paket BEZBROJ GB, dodjeljuje ti se 5 GB svakih 24 sata od aktivacije slagalice. Ako unutar tih 24 sata potrošiš 5 GB, nastavi surfati tako da pošalješ SMS s ključnom riječi 2GBplus na besplatni broj 13999 ili posjetiš Moj Tele2 portal te aktiviraš dodatnih 2 GB podatkovnog prometa bez naknade. Aktivaciju 2 GB unutar 24h možeš ponavljati koliko god puta želiš! Nema ograničenja!

Tele2 neograničena sloboda surfanja

ZNAČAJNO PRIZNANJE ZA BEZBROJ GB NA MOBITELU I POKUĆNOM

Osvojili smo priznanje „Odabrani proizvod godine“ najveću nagradu koja se dodjeljuje od strane potrošača.

Istraživanje je obavio Nielsen u prosincu 2018. godine, na reprezentativnom uzorku opće populacije Hrvatske.

Pobjedu smo ostvarili u kategoriji „Mobilni Internet“ i to za BEZBROJ GB na mobitelu i na pokućnom internetu.

Tele2 ti donosi odlične ponude, na tebi je da ih otkriješ

 • Prvi smo uveli podatkovni paket od BEZBROJ GB u ponudu za bonaše koji traje 30 dana
 • Osigurali smo kontrolu troškova, a nakon potrošnje MB možeš odabrati najpovoljniju cijenu za nastavak bezbrižnog surfanja
 • Nije važno koliko imaš kuna na računu jer su u Tele2 tarife bez naknade za uspostavu poziva
 • Obračunska jedinica iznosi jednu sekundu pa tvoj paket jedinica minuta i/ili SMS poruka traje duže