Dodatne minute za bonaše

 • 50 min za 10 kn
 • 100 min za 15 kn
 • 200 min za 25 kn
 • Opis usluge
  Ako voliš duge razgovore, bez gledanja na sat, onda je ovo rješenje za tebe!

  Jednostavno pošalji SMS poruku s odgovarajućom ključnom riječi na kratki broj 13855 i aktiviraj opciju iz tablice koja ti najbolje odgovara.  

  SMS poruke poslane na broj 13855 naplaćuju se prema cjeniku tarife na kojoj se nalaziš. Opcije se mogu aktivirati i na portalu Moj Tele2.     

  Opcije minuta 50 minuta 100 minuta 200 minuta
  Ključna riječ 50min 100min 200min
  Cijena 10 kn 15 kn 25 kn

  Valjanost pojedine opcije je 30 dana. Cijene uključuju PDV.
 • Pitanja i odgovori
  1. Tko može aktivirati opcije 50 minuta, 100 minuta i 200 minuta?
  Ove opcije mogu aktivirati korisnici koji se nalaze na tarifama Smart i Smiley (dostupne za aktivaciju od 01.03.2013.), Totalna, Klasik i promotivnim verzijama istih tarifa. Cijena SMS poruke na broj 13855 naplaćuje se po cijeni poruke u tarifi. 
   
  2. Koja je valjanost opcija?
  Sve tri opcije imaju valjanost 30 dana od aktivacije. Nakon isteka navedenog roka eventualne preostale minute se brišu. Međutim, ako aktiviraš novu opciju dok prethodna još nije istekla, minute će se zbrojiti, a valjanost opcije će se produljiti na za tebe povoljniji datum. 
   
  3. Mogu li se opcije kombinirati?
  Da, moguće je usporedno imati aktivirano više opcija. Moguće je kombinirati i opciju 50 minuta i opciju 100 minuta i opciju 200 minuta, ili više opcija 50 minuta, odnosno više opcija 100 minuta ili 200 minuta.
   
  4. Kako mogu provjeriti stanje i valjanost opcije?
  Stanje i valjanost opcije možeš provjeriti biranjem kombinacije *150#, pritiskom tipke za poziv, te potom 1 za Opcije. Također je moguće odabrati direktnu kombinaciju *150*1# te pritiskom tipke za poziv.
   
  5. Prenosi li se opcija s tarife na tarifu?
  Opcija se prenosi između tarifa na kojima se može aktivirati bez posebnih ograničenja. Opcija se ne prenosi na tarifu Revolucija i Pričalica. Ako se nalaziš na tarifi Smart, Smiley, Klasik, Totalna (ili na promotivnim verzijama ovih tarifa), ta ako ti se tarifa deaktivira jer nisi imao/imala dovoljan iznos na računu za reaktivaciju tarife, opciju nećeš izgubiti.
   
  6. Zbrajaju li se minute iz opcija s minutama iz tarife Smart, Klasik i Totalna?
  Ne, opcije 50 minuta, 100 minuta i 200 minuta se ne zbrajaju s minutama iz tarife Smart, Klasik i Totalna. Minute iz tarife imaju prioritet kod pozivanja, odnosno troše se prve. Stanje i valjanost minuta iz tarife možeš provjeriti biranjem kombinacije *150*6# i pritiskom tipke za poziv.
   
 • Uvjeti korištenja

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X