E-račun

 • Zaprimaj račun putem portala MojTele2  
 • Zaprimaj račun putem svog internetskog bankarstva 
 • Usluga namijenjena pretplatnicima
 • Opis usluge
  Uslugom E-račun povećali smo sigurnost tvojih podataka. Uključenjem usluge E-račun, Tele2 ti dostavlja mjesečne račune isključivo u elektronskom obliku.

  Uslugu E-račun možeš aktivirati putem portala MojTele2 ili putem svog internetskog bankarstva:

  • E-račun putem portala MojTele2 
  Račun ti više ne stiže na kućnu adresu kao fizički ispis, već ga možeš pregledati u PDF formatu na stranici Račun, unutar Moj Tele2 portala. Za uključenje usluge pristupi Moj Tele2 portalu, a Tele2 će te odmah po izradi računa obavijestiti SMS i e-mail porukom o mogućnosti pregleda novog računa putem interneta.

  Usluga E-račun putem portala Moj Tele2 je besplatna.

  • E-račun putem internetskog bankarstva 
  Ukoliko si korisnik internetskog bankarstva, uslugu E-račun možeš koristiti i putem svoje aplikacije za internetsko bankarstvo, gdje ćeš izravno primati svoj Tele2 račun u PDF formatu. Tamo će te dočekati automatski kreirana E-uplatnica, što štedi tvoje vrijeme jer ne trebaš ručno upisivati sve podatke s uplatnice.

  Prije toga, potrebno je aktivirati uslugu na način da u svojoj aplikaciji za internetsko bankarstvo odabereš Tele2 te ispuniš zahtjev za aktivaciju. Nakon što zaprimimo i zabilježimo tvoj zahtjev iz internet bankarstva, Tele2 računi će stizati u tvoju aplikaciju za internetsko bankarstvo, a ukoliko tvoja banka to omogućuje, račun možeš dobivati i na svoju e-mail adresu.       
   
  Banke putem kojih je moguće aktivirati ovu uslugu:
  Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb, OTP banka, Addiko Bank, Hrvatska poštanska banka, Raiffeisenbank Austria i Erste & Steiermärkische banka

  Na ovaj način račun ti dolazi brže i prije nego klasičnom dostavom, te imaš jasan pregled i uvijek dostupan arhiv svojih računa. 

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika Web stranicom.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo Vam postaviti nekoliko kratkih pitanja o Vasem iskustvu sa web stranicom Tele2.


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala Vam što ste posjetili Tele2 stranicu!
X
Ispuni
anketu
X