Moj Tele2

  • Upravljaj svim svojim brojevima na jednom mjestu
  • Prati trenutnu potrošnju i preuzimaj račune
  • Mijenjaj tarife, kupuj dodatne pakete i bonove 
  • Preuzmi Android i iOS aplikaciju

Moj Tele2 korisnički portal je tvoj osobni portal na kojem možeš saznati sve o svom korisničkom računu, pratiti svoju trenutnu potrošnju, mijenjati tarife, aktivirati dodatne pakete, kupovati bonove, aktivirati uslugu E-račun, te pregledavati i preuzimati svoje račune u PDF formatu kad god želiš i još puno, puno toga.

Registriraj se na moj.tele2.hr i iskoristi sve pogodnosti korisničkog portala. 

Za potpunu slobodu preuzmi Moj Tele2 aplikaciju za Android ili iOS uređaje i bez čekanja u redu i poziva, upravljaj svim svojim Tele2 brojevima na jednom profilu kad god i kako god želiš.


        

Kako se registrirati?

1) Na početnoj stranici moj.tele2.hr klikni na link Registracija.
2) Upiši svoj e-mail i lozinku koju želiš koristiti za pristup u Moj Tele2.
3) Na tvoju e-mail adresu stići će link za potvrdu registracije. Nakon što klikneš na taj link kako bi potvrdio/la svoju registraciju, moći ćeš se prijaviti na Moj Tele2.
4) Nakon što se prijaviš na Moj Tele2 sa svojim e-mailom i lozinkom imat ćeš mogućnost dodavanja svih svojih Tele2 brojeva na tvoj Moj Tele2 profil.

Na svoj profil možeš dodati bilo koji svoj Tele2 broj ne ovisno o tome koristiš li glasovnu tarifu ili internet tarifu, te jesi li pretplatnik ili korisnik bonova.

Kratke upute kako se registrirati i aktivirati uslugu E-račun putem Moj Tele2 pogledaj u ovom kratkom videu:Web SMS usluga omogućava ti da putem Moj Tele2 portala šalješ besplatne SMS poruke
Od 20. veljače 2018. svi korisnici dobivaju 50 besplatnih SMS poruka svaki mjesec.
 

Bacio si oko na novu konzolu ili igru koja uskoro izlazi?

Što ako ti kažemo da registracijom svog Tele2 broja možeš ostvariti čak 15% popusta za gotovinsko plaćanje na sav gaming asortiman u Sancta Domenici!

Kodove za popust ćeš pronaći u inboxu na Moj Tele2 portalu, a odnose se na:
- Igraće konzole & VR
- Igre za sve platforme
- Gaming pribor
- Gaming robu
- Gaming digitalne proizvode