Podatkovni paketi za bonaše

  • 300 MB za 15 ili 2 GB za 35 kuna s valjanošću 30 dana
  • 3 GB za 15 kuna s valjanošću 24 sata
  • Surfaj na 4G tehnologiji

Surfaš kao da nema sutra?

Uvijek ti zatreba taj MB više? Onda si na pravom mjestu. Dodatni paketi podatkovnog prometa omogućavaju ti da surfaš bez brige.

Jednostavno odaberi paket koji ti najviše odgovara i aktiviraj ga slanjem SMS poruke s odgovarajućom ključnom riječi na kratki broj 13999.


Podatkovni paket: 300 MB
 2 GB
3 GB 24 SATA 
Cijena 15 kn 
35 kn 
15 kn 
Dodatni opis mjesečni 
mjesečni 
kratkotrajni 
Uključeno u paket 300 MB 
2 GB 
3 GB 
Ključna riječ za aktivaciju 300MB 
2GB 
DAN3GB 
Valjanost istječe 30. dan od trenutka aktivacije 
istječe 30. dan od trenutka aktivacije 
istječe 24. sat od trenutka aktivacije 

 


Uživaj u surfanju na 4G tehnologiji u podatkovnim paketima od 2 GB i 3 GB!

 

1. Tko može aktivirati dodatne podatkovne pakete?

Dodatne podatkovne pakete od 300 MB i 2 GB mogu aktivirati svi Tele2 korisnici bonova, osim korisnika na tarifama Smart 30, Smart 2013 i Mobilni internet.
Dodatni podatkovni paket 3 GB 24 sata mogu aktivirati svi Tele2 korisnici bonova.

2. Gdje mogu koristiti pojedini podatkovni paket?

Podatkovne pakete 300 MB i 2 GB možeš u cijelosti iskoristiti kako u Hrvatskoj tako i u roamingu unutar EU/EEA. 3 GB 24h možeš koristiti do 750 MB dok si u roamingu unutar EU/EEA prema EU roaming regulaciji iz 2017. Pošalji SMS poruku STANJEEU na 13880 ako želiš saznati koliko ti je trenutno ukupno gigabajta na raspolaganju za trošenje u roamingu unutar EU/EEA.

3. Nakon što potrošim dodatni podatkovni paket, kako će mi se obračunavati daljnji prijenos podataka?

Nakon što potrošiš dodatni podatkovni paket, daljnji prijenos podataka unutar Hrvatske ili u roamingu obračunava se prema redovnom cjeniku za tvoju tarifu. 

4. Ako kupim novi dodatni podatkovni paket, a nisam iskoristio/la postojeći dodatni podatkovni paket, hoće li se iznos novog dodatnog podatkovnog paketa zbrojiti s postojećim?

Ako kupiš novi „mjesečni“ podatkovni paket dok traje valjanost postojećeg „mjesečnog“ podatkovnog paketa kojeg nisi do kraja iskoristio, onda će se megabajti iz oba „mjesečna“ podatkovna paketa zbrojiti. Isto vrijedi i za kratkotrajne podatkovne pakete odnosno odvojeno se zbrajaju megabajti iz „mjesečnih“ paketa od megabajta iz „kratkotrajnih“ paketa. Valjanost zbrojenih megabajta se produžuje na valjanost novokupljenog podatkovnog paketa (mjesečnog ili kratkotrajnog).  

5. Na koji način mogu provjeriti stanje i valjanost dodatnog podatkovnog paketa?

Stanje i valjanost podatkovnih paketa možeš provjeriti na portalu Moj Tele2 ili biranjem kratkog broja *150# i pritiskom tipke za pozivanje. Samo stanje možeš provjeriti i slanjem SMS poruke s ključnom riječi STANJE na broj 13880 koji se ne naplaćuje.

6. Koja je valjanost dodatnog podatkovnog paketa?

Podatkovnim paketima 300 MB i 2GB valjanost ističe 30. dan od dana aktivacije. Dnevnom podatkovnom paketu od GB valjanost ističe tijekom 24. sata od sata aktivacije. Nakon što istekne valjanost ili nakon što potrošiš sav podatkovni promet, paketi će se automatski deaktivirati. Za ponovnu aktivaciju paketa potrebno je ponovno poslati ključnu riječ na broj 13999.