Roaming paketi minuta za pretplatnike

 • Obnavljajući paketi minuta za korištenje u roamingu
 • Povoljniji pozivi u EU
 • Usluga namijenjena pretplatnicima
 • Opis usluge
  Od 15.6.2017. ove opcije neće biti dostupne za aktivaciju sukladno EU roaming regulaciji. Više provjerite na ovim stranicama.

  U promotivnom razdoblju do 15. lipnja 2017. razgovaraj u Europi po najpovoljnijim cijenama, za samo 0,46 kn/min.
   Bez trošenja uključenih minuta u svojoj tarifi ili naplate nacionalne cijene minuta. Više o EU roaming regulaciji pročitaj ovdje

  Kako bi u EU razgovarao još povoljnije, pripremili smo ti četiri obnavljajuća paketa, koje možeš aktivirati slanjem SMS poruke s ključnom riječi na broj 13991:

  Ime paketa Uključene minute Cijena paketa Ključna riječ
  EU Min S 100 minuta 45 kn EUMINS
  EU Min M 250 minuta 75 kn EUMINM
  EU Min L 500 minuta 125 kn EUMINL
  EU Min XL 1000 minuta 205 kn EUMINXL

  Vrijeme važenja paketa traje do kraja obračunskog razdoblja ili potrošnje minuta uključenih u paket, a paket se obnavlja svaki mjesec. Paket možeš deaktivirati slanjem ključne riječi iz tablice na broj 13991.

  Paketi minuta za međunarodne pozive mogu se koristiti u sljedećim zemljama: Austrija, Belgija, Bugarska, Cipar, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Francuska Gvajana, Gibraltar, Grčka, Gvadalupa, Mađarska, Island, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Malta, Martinik, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Reunion, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Velika Britanija

  Minute iz paketa možeš koristiti isključivo kada se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz gornjeg popisa za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja iz popisa i Hrvatskoj, te za primanje poziva iz bilo koje zemlje dok se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja iz popisa.
  Minute iz paketa ne možeš koristiti za upućivanje poziva prema nekoj od zemalja koja nije navedena na popisu bez obzira nalazi li se u međunarodnom roamingu u zemlji koja je navedena u popisu zemalja ili ne. Također, minute iz paketa ne možeš koristiti za primanje poziva ako se nalaziš u međunarodnom roamingu u nekoj od zemalja koja nije navedena na popisu.


  Provjera stanja

  Stanje roaming paketa minuta za pretplatnike možeš provjeriti u bilo kojem trenutku slanjem ključne riječi RMIN? na broj 13991.
 • Pitanja i odgovori
  1. Što su roaming paketi minuta za pretplatnike?
  Roaming paketi minuta korisnicima omogućuju korištenje određene količine minuta prometa kada su u roamingu u nekoj od EU zemalja, a sve za unaprijed određeni iznos.

  2. Tko može koristiti ove pakete?
  Koristiti ih mogu privatni i poslovni pretplatnici glasovnih tarifa.

  3. Naplaćuje li se slanje SMS poruka na broj 13991?
  Poruke su besplatne kada se šalju iz Hrvatske. Poruke poslane u roamingu se naplaćuju sukladno Cjeniku.

  4. Koliko vremena vrijedi paket od početka korištenja?
  Vrijeme važenja svih paketa je do kraja mjeseca ili potrošnje paketa, ovisi što nastupi ranije. 

  5. Obnavlja li se paket automatski nakon iskorištenja?
  Da, paketi su obnavljajući, što znači da se paket svaki mjesec ponovo reaktivira sve dok korisnik ne zatraži deaktivaciju slanjem ključne riječi STOPEUMINS, STOPEUMINL, STOPEUMINL ili STOPEUMINXL na 13991.
   
  6. Koliko paketa mogu imati istovremeno aktivno?
  U isto vrijeme moguće je imati aktivirano više različitih EU Min paketa. Iste EU Min paket nije moguće imati aktivno u isto vrijeme.

  7. Ukoliko imam aktivno više paketa, koji je slijed potrošnje?
  EU Min paketi imaju isti prioritet korištenja te će se koristiti po načelu vremena aktivacije, tj. prvo će se koristiti promet uključen u EU Min paket koji je prvi aktiviran i tako redom sve do posljednje aktiviranog EU Min paketa.

  8. Kako mogu provjeriti stanje roaming paketa minuta?
  U svakom trenutku možeš provjeriti stanje preostale količine EU Min paketa minuta slanjem ključne riječi RMIN? na broj 13991 ili biranjem kombinacije *150*10#

  9. Kako mogu provjeriti trenutno aktivni paket i sve dostupne pakete?

  U svakom trenutku možeš provjeriti trenutni i sve dostupne pakete slanje slanjem ključne riječi R? na broj 13991.
   
 • Uvjeti korištenja

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X