SMS sponzor - Tele2 usluge za privatne korisnike
 
Kontakt

 
Kontakt
Kako aktivirati uslugu

SMS sponzor

  • Nadoplati bilo koji Tele2 broj na bonove jednostavnim slanjem SMS-a
  • Nadoplaćivati mogu svi Tele2 korisnici
  • Mogućnost automatske tjedne ili mjesečne nadoplate

Budi SMS sponzor, usreći nekog dragog kunama na njegovom računu! Ako si Tele2 korisnik, možeš nadoplatiti bilo koji Tele2 račun na bonove putem jednostavne SMS poruke! Na broj 13808 pošalji iznos kojim želiš nadoplatiti i mobilni broj na koji želiš izvršiti nadoplatu.

Iznos kojim nadoplaćuješ željeni račun može biti:

25 ili 50 kn ako si pretplatnik, odnosno 25 kn ako si korisnik na bonove.

Oblik poruke treba biti sljedeći:

IZNOS(razmak)TELE2BROJ
ili
IZNOS(razmak)TELE2BROJ(razmak)PORUKA

Možeš čak poslati i kratku pozdravnu poruku, na primjer "55 095xyyyyyyy Saljem ti lovu :-)". Nakon nekoliko minuta dobit ćeš SMS poruku s potvrdom o uspješno provedenoj transakciji, a korisnik čiji je račun nadoplaćen će dobiti SMS poruku s informacijom s kojeg broja i koji iznos mu je poslan.

Novo za pretplatnike je mogućnost automatske tjedne ili mjesečne nadoplate. Za uključenje automatske nadoplate računa na bonove u SMS poruku upisuješ iznos koji želiš nadoplatiti praćen razmakom, telefonski broj korisnika računa na bonove čiji račun želiš nadoplaćivati praćen razmakom te ključno slovo za odgovarajuću opciju automatske nadoplate: T (tjedna), ili M (mjesečna).

Za više informacija o usluzi SMS sponzor usluzi pošalji "?" na 13808.

Naknada za aktivaciju usluge se ne naplaćuje.
Naknada za transakciju naplaćuje se korisnicima na bonove koji nadoplaćuju drugi račun, i to 2 kune po transakciji. Pretplatnicima koji koriste uslugu SMS sponzor naknada za transakciju se ne naplaćuje. Naknada za pristup mreži uračunata je u maloprodajnu cijenu bona i iznosi 10% na iznos bona koji korisnik nadoplatom bona dobije na prepaid račun.

SMS poruka prema kratkom broju 13808 naplaćuje se prema cijeni tarife. Pretplatnicima će nadoplaćeni iznos biti iskazan na prvom sljedećem mjesečnom računu, dok će se korisnicima bonova za nadoplaćeni iznos umanjiti njihov račun.

Tele2 poslovnim korisnicima usluga je dostupna na zahtjev pozivom Službi za korisnike ili po ovlaštenom prodajnom predstavniku.

Tele2.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima saznajte ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Tele2.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Tele2.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu X
Mreža i
pokrivenost X