Tko me zvao

  • Primaj besplatni SMS s informacijom o propuštenim pozivima
  • Usluga je u potpunosti besplatna
  • Dostupno svim Tele2 korisnicima
Više nema frke ako ti se isprazni baterija mobitela ili zaglibiš u bespućima izoliranih prirodnih ljepota. Usluga "Tko me zvao" omogućava ti, u slučaju da ti je mobitel isključen ili nedostupan, primanje obavijesti SMS porukom o propuštenim pozivima s listom telefonskih brojeva koji su te pozivali u vremenu nedostupnosti. Također, pruža pozivatelju informaciju da si nedostupan i da ćeš biti obaviješten o tome da te je pozivatelj zvao.

Za uključenje i isključenje utipkaj i pošalji kratki kod *135# i slijedi daljnje upute. Usluga je dostupna svim Tele2 korisnicima, a korisnici uz pretplatu uslugu mogu aktivirati i preko portala Moj Tele2.
Uključenje i isključenje usluge "Tko me zvao" ne naplaćuje se i njeno korištenje je besplatno i za Tele2 korisnika koji ju ima uključenu i za pozivatelja koji čuje glasovnu poruku o korisničkoj nedostupnosti neovisno o tome nalaze li se na Tele2 signalu u Hrvatskoj ili koriste usluge nekog drugog mobilnog operatera u Hrvatskoj ili izvan nje.

Obavijest o propuštenim pozivima sadrži informaciju o propuštenim pozivima za zadnjih 7 dana.

Ukoliko imaš uključenu uslugu govorne pošte te želiš uključiti uslugu "Tko me zvao", sustav će automatski isključiti pretinac govorne pošte koji nećeš moći koristiti dok ti je uključena usluga "Tko me zvao". Također, ako isključiš uslugu "Tko me zvao", pretinac govorne pošte neće se automatski uključiti već to možeš učiniti definiranim procedurama za uključenje usluge govorne pošte.

Ukoliko pozivatelj ima uključenu funkciju "CLIR", odnosno koristi uslugu skrivenog broja, usluga "Tko me zvao" neće ti poslati obavijest SMS-om o propuštenom pozivu s tog broja.