Webshop kupovina

 • Sigurno plaćanje
 • Najpovoljnija kupovina 24/7
 • Besplatna dostava u roku od 3 do 5 radnih dana
 • Opis usluge
  Tele2 ti nudi kupovinu svih proizvoda online, u nekoliko jednostavnih koraka. Sam odaberi kada želiš kupovati - webshop je dostupan 24/7. Iz udobnosti vlastitog doma odaberi mobitele i mobilni internet za korisnike bonova ili konfiguriraj odgovarajući pretplatnički paket kombinacijom tarife, mobitela i trajanja ugovora.

  Postani novi korisnik Tele2 mreže - garantiramo najbolji omjer kvalitete i cijene. Dostava za sve proizvode kupljene online je besplatna. Isporuka na tvoju adresu je u roku od 5 do 7 radnih dana. Jedino što se od tebe traži je da osobno preuzmeš kupljeni paket. Uživaj u kupovini u Tele2 web trgovini!   Želiš li kupiti uređaj na prodajnom mjestu, dostupnost mobitela može varirati, ovisno o prodajnom mjestu.

  Odaberi: • Pitanja i odgovori
  Kako kupovati u webshopu?

  U Tele2 webshopu možeš kupiti uređaje na bonove ili uz pretplatu, sklopiti novu pretplatu, produljiti ili dodati ugovornu obvezu na postojeću pretplatu, prijeći s bonova na pretplatu, te prenijeti broj iz druge mreže. Prvo što trebaš je na vrhu stranice odabrati što želiš (nova pretplata, produljenje, prijenos broja itd.), potom uz pomoć izbornika složi svoju savršenu kombinaciju i na kraju, u formu za kupovinu upiši svoje osobne podatke. Nakon što završiš s kupovinom u webshopu na tvoj e-mail stići će potvrda o uspješno kreiranoj narudžbi i link za praćenje pošiljke.

  Sigurnost plaćanja

  Kupovina u našem web shopu je potpuno sigurna. Svi tvoji osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade. Tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere „Verified by Visa” i „MasterCard SecureCode” kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima. Podaci se putem Epay payment gatewaya prosljeđuju poslovnoj banci na autorizaciju, a prijenos osjetljivih podataka je zaštićen enkripcijom.


  Načini plaćanja

  Proizvode kupljene u web shopu možeš platiti gotovinom prilikom pouzeća, jednokratno kreditnim karticama (Diners, VISA, Mastercard i American Express), te Maestro i Visa debitnim karticama.

  Dostava proizvoda

  Dostava proizvoda kupljenih u našem webshopu je besplatna, a isporuka je u roku od 3 do 5 radnih dana. Jedino što se od tebe traži je da osobno preuzmeš kupljeni paket.   

 • Uvjeti korištenja

Anketa o zadovoljstvu korisnika Tele2 web stranicom

Dobrodošli u ispunjavanje kratke Tele2 ankete o zadovoljstvu korisnika.
Tele2 nastoji poboljšati uslugu koju pruža svojim korisnicima i u tu svrhu želimo vam postaviti nekoliko pitanja o vašem iskustvu s korištenjem naše web stranice.Unaprijed zahvaljujemo na vašim povratnim informacijama!


Hvala vam na sudjelovanju u našoj anketi!
Vaše povratne informacije su nam dragocjene te ćemo ih upotrijebiti kako bismo dodatno poboljšali naše usluge.
Hvala vam što ste odabrali Tele2.
X
Ispuni
anketu
X